تاریخ : سه شنبه 28 شهريور 1396

تشکیل اولین جلسه کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان در شهریور ماه 1396

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان، اولین جلسه کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان در شهریور ماه 1396 ، در محل دفتر معاونت درمان تشکیل جلسه داد.
در ابتدای جلسه آقای دکتر رضائیان، رئیس محترم اداره نظارت و اعتباربخشی و صدور پروانه، ( به نمایندگی از آقای دکتر احمدی، معاون محترم درمان )، ضمن تبیین رسالت شورای اخلاق پزشکی در سطح دانشکده، که با توالی سه ماهه تشکیل جلسه میدهد، دستورالعمل تشکیل و شرح وظایف این شورا را توضیح و بر اهمیت پیاده سازی رسالت این کمیته در سطح دانشکده تاکید کرد.
ایشان در ادامه افزود: کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان، با ریاست آقای دکتر احمدی، معاون محترم درمان، و با حضور روسای محترم ادارات معاونت درمان و خانم ساعد ( بعنوان دبیرکمیته )، با توالی ماهیانه تشکیل جلسه خواهد داد.

سپس با توجه به اینکه کمیته اخلاق پزشکی بیمارستان، وظیفه بررسی و ارزیابی و نظارت بر نحوه اجرای استانداردهای حقوق گیرنده خدمت در بیمارستان را برعهده دارد، توسط خانم ساعد، این استانداردها و سنجه های مربوطه ( شامل دو زیرمحور 1-اطلاع رسانی و ارتباطات با 5 استاندارد و 2-تسهیلات و حمایتها با 10 استاندارد ) توضیح داده شد.

در ادامه، در مورد راهکارهای اجرایی پیاده سازی رسالت کمیته اخلاق پزشکی معاونت درمان، بحث و بررسی گردید.